Novi Sad
22.09.2012.
13:12 > 14:18
Šef poslaničkog kluba Saveza vojvođanskih Mađara u Skupštini Srbije Balint Pastor ocenio je da su predložene izmene Zakona o budžetskom sistemu protivustavne, kao i da predstavljaju "veliku zamku" za Vojvodinu.
  • Lusi NS

    23.09.2012 17:27
    @Anonimus:"neko je gluv neko slep kod ociju" a
    Vi ste totalno nepismeni,zato prestanite da maTLetirate tastaturu,jer i ovako ne razumemo šta ste napisali.
  • 23.09.2012 14:33
    Ma kakav Ustavni sud,

    ne das BG nasih 7% i jos sa kamatom da se vrati sve ono sto Vojvodina nije dobila a to je 7% ako i to ne daju BG vlast

    onda zdravo, jer Ustav Srbije u Vojvodini nije prosao
    tu se vlast zeznula, isli na referendum, i sta se dobilo

    pravo misljenje Vojvodjana, ne sa Srbijom
  • 23.09.2012 12:15
    uci uci u ucenju se jsaps
  • translator

    23.09.2012 11:50
    "narod je davno odluci za ovag vidm kak se okrenu sal sebi pa ibi afaera razvojan banka vojvodne pa naj siromasnije opestine gle cuda u vojodini ajde prekiniet sa time i kad je bilo novca karlo se na veliko sad kad nem zaigarla mecka"

    Molim prevod, inače razumem patriJotsku antigramatiku, ali ovo je neki novi dijalekat.
  • 23.09.2012 10:57
    narod je davno odluci za ovag vidm kak se okrenu sal sebi pa ibi afaera razvojan banka vojvodne pa naj siromasnije opestine gle cuda u vojodini ajde prekiniet sa time i kad je bilo novca karlo se na veliko sad kad nem zaigarla mecka
  • 23.09.2012 10:54
    kako ljudi nesvatate da para nema pojeli su sve parae za izbore kakv ustavni sud ocete pare smanjite za pola plate ovakma ko sto je pastor i slicni na svim nivoima i bice love a i kad je bilo ko je kontrolisao gde je isala ta lova ti veliki borci za vojvodinu ustavri su borci za svoj dzep ko to nesvata ili je glup ili je slep kod ociju
  • tacno tako!

    23.09.2012 09:52
    Vojvodina se treba okrenuti sebi!
    jer ovo je smesno, nemam komentara za ove poltrone.
  • mumu

    23.09.2012 09:38
    odkad se vec diskutuje,a nikako da se shvati
    Pravilno,to je jedino sto mogu da urade,za nesto ozbiljnije i sto bi bilo najbolje za sve gradjane Vojvodine,mora narod da se potrudi i da do znanja da mu je dosta pregovora i dogovora koji nista ne vrede niti ce ikada vredeti.Po ustavu(onom pravom) narodi Vojvodine imaju pravo da se opredele da li hoce i dalje da zive u zajednici sa Srbijom,jer su dobrovoljno na to i pristali.Znaci stvari su jasne,kako narod odluci,sto duze ceka vise ce se muciti.Od aktuelnih politicara se to ne moze ocekivati,to narod mora da pokrene,tada ce se vec pojaviti oni koji ce preuzeti vodjstvo da se to ostvari.Niko to pravo ne moze osporiti narodu,to znaju svi koji imaju neku vaznost u svetu,samo napred i bez straha,mi ne otimamo nikome nista,vec samo trazimo pravo na raspolaganje onim sto nam pripada i sto ostvarujemo.
  • 23.09.2012 07:44
    dosta je bilo, sada drugacije
    Znam da sve treba razumno resiti,razgovarati,dogovarati se
    samo tako moze da se napreduje

    µsamo sto se takav stav moze primeniti sa onim koji nisu ograniceni u razmisljanima, koji su radni, koji cene druge,i koji ne zive kao paraziti na tudj racun, a takav je BG,odnosno srbijanska vlast

    nego vi svi iz SVM koji imati bar neki uticaj, a sada ga imate vise,
    jer su i ne Madjari glasali za SVM,samo zato sto ste do sada bili JEDINI koji donekle govori istinu, i koji su prava vojvodjanska stranka
    nemojte to da propustite nego Vojvodini MORA da se vrate njene nadleznosti naravno i budjet
  • 23.09.2012 05:54
    Uzimala davala
    Vojvodina ,koja puni republicki budzet sa oko 1/3 treba da moli za 7 procenata ,to je krajnje ponizavanje i siledzijsko ponasanje republickih vlastii.Ako se zna da je naplativost komunalnih i drugih obaveza gradjana i privrede u Srbiji daleko manja nego u Vojvodini jasno je u kojoj meri Vojvodina finansira nesposobnost republicke administracije.
  • Vlada Jeremić

    22.09.2012 20:00
    kakav " ustavni sud" ?!
    Koga vi idete da molite u BG , i zašto ?! Hoćete se vi političari iz Vojvodine već jedared uzeti u pamet ?! Dobili ste glasove od nas da bi štitili interese Vojvodine ,od istog tog Beograda koji nas pljačka već skoro čitav vek !!! Koga idete, i kome idete da se molite za crkavicu ?! Sramota !
  • P

    22.09.2012 19:32
    Svaka cast
    sta je lose u tome sto je SVM resio da ide sa SNS.Ovo sto danas imamo je zaostavstina DS a Milosevica. Jos nam je ostao SNS, trenutno najveca partija u Srbiji. Ako urade nesto dobro je ako ne onda treba nista se tu nije moglo sobzirom da su od 2000 pa do 2012 demokrate sve sjebale.
  • 22.09.2012 19:16
    NS
    U pravu su, sramota je da Vovodina doprinosi blize 1/3 Srbije, a da nazad ne moze da dobije ni 7%.

    To nece moci i nema smisla. Kao sto nema smisla i smenjivato lokalno izabranu vladu u Novom Sadu samo zato sto je republicku vecinu cine neke druge stranke.
  • ZoranNS

    22.09.2012 16:50
    Očešljani Sinek - oni mogu sa svima
    Čovek principjelan, jedan od najprincipijelnijih na poltičkoj sceni Srbije, nikoga nisu hapsili, zatvarali, optuživali za svašta a posle pravili vladu sa ti istim. Poštovani "Očešljani Sinek - oni mogu sa svima" čovek je toliko pametan da ti ni sa devet razeljka i posebnim češljanjem ni senka mu ne možeš biti.
  • Očešljani sinek

    22.09.2012 15:03
    oni mogu sa svima
    SVM doneo odluku da ide i sa SNS u koalicije, dakle, šta se mali Pastor javlja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna